Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Schi جديدة Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات للاطباق أولا : حساء

Щи свежие Schi جديدة

Баранина - 600 г, капуста свежая - 500 г, картофель - 2 шт., лук - 1 шт., морковь - 1 шт. لحم الضأن -- 600 غم من الملفوف الطازج -- 500 جرام بطاطس -- 2 جهاز كمبيوتر شخصى ، بصل -- 1 الكمبيوتر ، الجزر -- 1 الكمبيوتر.

баранина - 600 г لحم الضأن -- 600 غرام
капуста свежая - 500 г الملفوف الطازج -- 500 غرام
картофель - 2 шт. البطاطس -- 2 جهاز كمبيوتر شخصى.
лук - 1 шт. البصل -- 1 الكمبيوتر.
морковь - 1 шт. الجزر -- 1 الكمبيوتر.
масло - 1 ст. النفط -- 1 ملعقة كبيرة. ложки ملعقة
сметана - 2 ст. تعكر صفوة -- 2 ملاعق كبيرة. ложки ملعقة
петрушка, укроп, вода, соль البقدونس والشبت والماء والملح

Мясо залить холодной водой и поставить варить. اللحوم صب الماء البارد ، ووضع لتغلي. По мере появления пены снимать ее. كما رغوة إزالته. Когда мясо будет почти готово, в бульон опустить нашинкованную капусту, нарезанный кубиками картофель, морковь, лук и варить до полной готовности овощей. عندما اللحوم جاهزة تقريبا ، ومرق حذف كرنب ، مكعبات البطاطا والجزر والبصل والخضروات حتى كوك جاهزة. При подаче посыпать суп мелко нарезанной зеленью, положить сметану. عندما تخدم ، مع رش المفروم حساء الخضر ، وطرح تعكر صفوة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты первых блюд: щи وصفات قسم الدورات الأولى : حساء Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact