Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات سلطة : اللحوم

Блинчатый салат فطيرة صلاد

3 сырых яйца, 1 ст. 3 البيض النيئ ، 1 ملعقة كبيرة. ложка крахмала, 2 средние моркови, 1 крупная луковица, 150 г вареной колбасы, 1 зубчик чеснока. ملعقة نشا ، 2 جزرة متوسطة ، 1 بصلة كبيرة ، 150 غراما من النقانق المطبوخة ، 1 القرنفل والثوم.

3 сырых яйца 3 البيض النيئ
1 ст. 1 ملاعق كبيرة. ложка крахмала ملعقة نشا
2 средние моркови 2 جزرة متوسطة
1 крупная луковица 1 بصلة كبيرة
150 г вареной колбасы 150 غراما من النقانق المطبوخة
1 зубчик чеснока 1 القرنفل والثوم
растительное масло для жарки زيت نباتي للقلي
майонез المايونيز
соль, перец по вкусу الملح والفلفل الى الذوق

Яйца взбить с крахмалом, добавить соль, перец. فازت البيض جيدا مع النشاء ، إضافة الملح والفلفل. Выпечь тонкие блинчики (3 шт.). فطائر رقيقة المخبوزات (3 أجهزة الكمبيوتر.). Когда остынут, скрутить рулетом и порезать тонкой лапшой. عندما تبرد ، ولفة من لفات قطع رقيقة والشعرية. Пассировать репчатый лук и морковь, натертые на терке, в растительном масле. الإجهاد صلصة البصل والجزر المبشور ، والزيت النباتي. Остудить, добавить тонкие брусочки колбасы, яичную лапшу, майонез, чеснок. باردة ، إضافة أسافين رقيقة من النقانق ، والبيض الشعرية ، المايونيز والثوم. Все перемешать. كل المزيج.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты салатов: мясные الفرع صلاح الدين صفات : اللحوم Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact