Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Kazatsky كعكة Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات لعيد الفصح

Казацкий кулич Kazatsky كعكة

3 стакана муки запарить 2 стаканами сливок (сметаны), хорошо размешать. 3 كوب طحين 2 كوب من البخار كريم (تعكر صفوة) ، إضافة إلى إثارة.

3 стакана муки запарить 2 стаканами сливок (сметаны), хорошо размешать. 3 كوب طحين 2 كوب من البخار كريم (تعكر صفوة) ، إضافة إلى إثارة. Взбить в кастрюле 50 желтков, чтобы побелели (кастрюлю поставить в теплую воду). صفار البيض فوز في مقلاة البيض الى 50 (وضعت في وعاء ماء دافئ). Взять 100 г дрожжей, распустить в 3/4 стаканах молока и влить в желтки. يأخذ 100 غرام من الخميرة ، وحلت في 3 / 4 كوب حليب وتصب في صفار البيض. Размешать все и перелить в опару. اثارة وتصب في كل هذا الشراب. Дать тесту взойти. كتابة تسلق الاختبار. Добавить 1 чайную ложку соли, 3 стакана муки и месить тесто 30 мин., далее влить 1 стакан теплого сливочного масла, 1 стакан сахара, 2-3 зерна толченого кардамона, 2-3 шт. إضافة 1 ملعقة صغيرة ملح ، 3 كوب طحين ويعجن العجين 30 دقيقة ، ثم صب 1 كوب زبدة دافئة ، 1 كوب سكر ، 2-3 سحق بذور الهيل ، 2-3 الكمبيوتر. гвоздики, щепотку корицы и снова месить. القرنفل وقليل من القرفة ويعجن مرة أخرى. Дать второй раз подняться. كتابة مرة ثانية إلى الارتفاع. Выложить в форму немного меньше половины, когда поднимется, намазать яйцом, поставить в духовку на 1 час. وضعت في شكل أقل قليلا من نصف ، وعندما ترتفع انتشار البيضة ، وتوضع في الفرن لمدة 1 ساعة. Затем дать немного остыть, смазать цветной глазурью, украсить разноцветной присыпкой. ثم يعطي قليلا لتبرد ، على تليين الملونة الصقيل ، مع تزيين الملونة الذر.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты к Пасхе قسم وصفات لعيد الفصح Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact