Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





الخوخ مع روكفور Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات شهية : النباتية ، والفطر ، والجبن

Чернослив с рокфором الخوخ مع روكفور

24 штуки крупного чернослива, 150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью), 100 г ядер грецких орехов. 24 قطعة كبيرة من الخوخ ، و 150 غراما من جبنة روكفور (أو أي حاد مع قالب الجبنة الزرقاء) ، 100 غرام من حبات الجوز.

24 штуки крупного чернослива 24 قطعة كبيرة من الخوخ
150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью) 150 غ من جبنة روكفور (أو أي حاد مع قالب الجبنة الزرقاء)
100 г ядер грецких орехов 100 غرام حبات الجوز
1 ст. 1 ملاعق كبيرة. ложка густой сметаны ملعقة من القشدة سميكة
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. ложки хорошего портвейна ملعقة طعام جيد ميناء النبيذ



Удалить косточки из чернослива. إزالة الحفر من الخوخ. Если чернослив суховат, размочите его заранее. إذا الخوخ الجاف ، نقع في ذلك مسبقا. Подавайте эту закуску с сухим мускатным вином. تخدم هذه المقبلات مع النبيذ الجاف مسقط. Измельчить сыр и орехи. طحن والجبن والمكسرات. В глубокой миске смешать рокфор, сметану, портвейн и половину орехов. في وعاء عميق ، روكفور مزيج من الجبن والقشدة الحامضة ، والنبيذ الميناء والمكسرات ونصف. Поставить на холод не менее чем на час. ارسال لفتور لمدة ساعة على الاقل. Нафаршировать чернослив этой смесью. الاشياء والخوخ مع الخليط. Украсить оставшимися орехами, наколоть на деревянные палочки. مقبلات مع المكسرات المتبقية ، وختم على عصا خشبية. Подавайте на блюде, выстланном зеленым салатом. خدمة على طبق من فضة ، واصطف مع سلطة خضراء.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные قسم وصفات شهية : النباتية ، والفطر ، والجبن Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact