Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





حلوى "الكرز في فصل الشتاء". Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات حلوى

Десерт «Зимняя вишня» حلوى "الكرز في فصل الشتاء".

500 г творога мягкого (в тубах), 300-400 г замороженных ягод (любых), 1 пакетик ванильного сахара, сахарный песок - по вкусу, тертый шоколад. 500 غ من الجبن الطري (في الأنابيب) ، 300-400 غرام من التوت المجمد (أي) ، 1 علبة من سكر الفانيليا والسكر -- إلى الذوق ، والشوكولاته المبشورة.

500 г творога мягкого (в тубах) 500 غ من الجبن الطري (في أنابيب)
300-400 г замороженных ягод (любых) 300-400 غرام من التوت المجمد (أي)
1 пакетик ванильного сахара 1 الفانيليا والسكر
сахарный песок - по вкусу السكر -- لتذوق
тертый шоколад الشوكولا المبشور

Разделить творог на 2 части: одну часть смешать просто с сахаром и ванилью, другую - с ягодами, тоже добавив, если надо, сахара и оставшуюся ваниль. تقسيم الجبن إلى أجزاء 2 : جزء واحد من خليط ببساطة مع السكر والفانيليا وغيرها -- مع التوت ، وأيضا ، مضيفا ، إذا لزم الأمر ، والسكر والفانيليا المتبقية. Выкладывать десерт слоями в прозрачные креманки: ягоды, белый творог, розовый творог. تنتشر في الطبقات في حلوى kremanki شفافة : التوت ، والجبن الأبيض والوردي الجبن. Сверху украсить оставшимися ягодами и тертым шоколадом. أعلى تزيين الشوكولاته والتوت المتبقية المبشور.

Можно использовать и обыкновенный творог, но тогда его надо протереть и разбавить молоком до консистенции густой сметаны. يمكنك أيضا استخدام كريم عادي والجبن ، ولكن بعد ذلك تمسح الحليب وتمييع لاتساق كريم سميكة. А еще между слоями творога и вишни можно положить слой обычного измельченного печенья. وبين طبقات من الجبن والكرز ويمكن وضع طبقة من البسكويت وسحقت التقليدية.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты десертов قسم وصفات حلوى Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact