Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты бутербродов وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات السندويشات

Бутерброд «Радужный» شطيرة "قوس قزح"

4-5 кусочков хлеба, 1 кабачок, 2-3 яйца, 1 баклажан, 150 г ветчины, 100 г растительного масла, соль, зелень, 50 г сливочного масла. 4.5 قطعة من الخبز ، 1 كوسة ، 2-3 والبيض ، والباذنجان 1 ، 150 غ من لحم الخنزير و 100 غراما من الزيت النباتي والملح والأعشاب ، و 50 غراما من الزبدة.

4-5 кусочков хлеба 4.5 شرائح من الخبز
1 кабачок 1 كوسة
2-3 яйца 2-3 البيض
1 баклажан 1 الباذنجان
150 г ветчины 150 جرام من لحم الخنزير
100 г растительного масла 100 غرام من الزيت النباتي
соль, зелень والملح ، والأعشاب
50 г сливочного масла 50 غ من الزبدة

Кабачок вымыть, очистить от кожуры, нарезать колечками по 5 мм, натереть солью. اغسل الحانة ، قشرة من قشور ، ويقتطع من حلقات 5 ملم ، ويفرك بالملح. Баклажаны помыть, нарезать такими же колечками и замочить на 2-3 мин в соленой воде, чтобы ушла горечь. يغسل الباذنجان ، ويقتطع الحلقات نفسها ونقع لمدة 2-3 دقائق في الماء المالح إلى اليسار المرارة. Затем овощи обжарить на растительном масле до образования золотистой корочки. ثم تقلى في الزيت النباتي الخضروات حتى قشرة ذهبية.
Яйца отварить, остудить, очистить и нарезать колечками вдоль. اغلي البيض ، باردة ، وقشر وقطع الى عصابات على طول. Ветчину нарезать тонкими кусочками. قطع لحم الخنزير شرائح رقيقة. Хлеб слегка подогреть в тостере, нанести на него тонкий слой масла, оно немного растает и пропитает кусочек. خبز محمص قليلا في الحارة ، تنطبق عليه طبقة رقيقة من الزبدة ، وأنها تذوب قليلا والمشرب. Затем уложить слоями: кабачок, ветчину, яйца и баклажан. ثم وضع طبقات : كوسة ، ولحم الخنزير والبيض والباذنجان. Сверху украсить бутерброд зеленью. أعلى تزيين شطيرة مع الخضر.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты бутербродов القسم صفات السندويشات Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2021

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact