Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات الفطائر وفطائر

Оладьи «Кошачьи ушки» الفطائر "آذان القط"

200 г муки, 3 яйца, 100 г сахара, 3 ст. 200 غ من الطحين ، 3 بيضات ، 100 غرام من السكر ، 3 ملاعق كبيرة. ложки кефира, 200 г сметаны, 100 г сахарной пудры, варенье, ванилин. ملاعق من الزبادي ، وتعكر صفوة 200 غرام ، 100 غرام من مسحوق السكر والمربى والفانيليا.

200 г муки 200 غ من الطحين
3 яйца 3 بيضات
100 г сахара 100 غرام من السكر
3 ст. 3 ملاعق كبيرة. ложки кефира زبادي ملعقة
200 г сметаны 200 غرام تعكر صفوة
100 г сахарной пудры 100 غرام مسحوق السكر
варенье مربى
ванилин الفانيليا
соль - по вкусу ملح -- لتذوق
масло для жарки زيت للقلي

Яйца, сахар, кефир взбить, всыпать муку, соль, перемешать (тесто должно быть густым), металлической ложкой тесто выложить на горячую сковороду, придавая оладьям форму коржиков. البيض والسكر واللبن الزبادي السوط ، يضاف الدقيق ، والملح ، ومزيج (العجين ينبغي أن تكون سميكة) ، ملعقة معدنية العجين على مقلاة ساخنة ، مما شكل الفطائر والبسكويت. Еще горячие оладьи защипнуть с одной стороны, чтобы придать форму ушка. آخر الفطائر الساخنة zaschipnut من ناحية ، إلى إعطاء شكل الأذن. В каждое «ушко» положить ягодку из варенья. في كل عين "" لوضع مربى التوت. Разложить оладьи на тарелку. لنشر الفطائر على طبق من فضة. Отдельно подать сметану, смешанную с сахарной пудрой и ванилином. خدمة تعكر صفوة ، مختلطة مع السكر والفانيليا.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты блинов и оладьев قسم وصفات الفطائر وفطائر Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact