Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات للبيتزا ، فطائر ، الفطيرة الصغيرة

Пирог "Мулатка" كعكة "المولد"

250 г сливочного масла или маргарина, 150 г горького шоколада, 4 яйца, 350 г сахара, 1 пакетик ванильного сахара. 250 غرام زبدة أو سمن ، و 150 غراما من الشوكولاتة السوداء ، 4 بيضات ، 350 غرام سكر ، 1 سكر الفانيليا.

250 г сливочного масла или маргарина 250 غرام زبدة أو سمن
150 г горького шоколада 150 غ من الشوكولاتة
4 яйца 4 بيضات
350 г сахара 350 غرام من السكر
1 пакетик ванильного сахара 1 الفانيليا والسكر
170 г муки 170 جرام دقيق
1 ч. ложка разрыхлителя 1 ملعقة شاي مسحوق الخميرة
150 г размельченных грецких орехов 150 غ من الجوز وسحقت

Слегка растопить масло и шоколад на водяной бане и взбить яйца с сахаром и ванилью. قليلا تذوب الزبدة والشوكولاته في حمام ماء وفازت البيض مع السكر والفانيليا. Хорошо смешать шоколадно-масляную массу с мукой и разрыхлителем и осторожно соединить с яйцами. مزيج جيد مع الشوكولاته وزن النفط مع مسحوق الدقيق والخبز وبلطف مع الجمع بين البيض. Добавить орехи, выложить тесто на противень и поставить в духовку, разогретую до 180°С. إضافة المكسرات ، ووضع العجين على خبز الصاج والخبز في الفرن ، مسخن الى 180 ° C. Выпекать 25 минут, пока не станет золотисто-коричневого цвета. الفرن لمدة 25 دقيقة ، حتى تصبح ذهبية اللون البني. Дать пирогу остыть и разрезать на куски. كتابة فطيرة لتبرد وتقطع إلى قطع.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек قسم وصفات البيتزا والفطائر ، الفطيرة الصغيرة Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact