Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات للاطباق الأول : الحساء

Суп грибной с рисом حساء عش الغراب مع الأرز

50-100 г сушеных грибов, 1 л воды, 1 луковица, 1 средняя морковь, 2 ст. 50-100 غرام من الفطر المجفف ، 1 لتر من الماء ، 1 بصل ، 1 جزرة متوسطة ، 2 ملعقة. ложки растительного масла, укроп. ملاعق طعام زيت نباتي والشبت.

50-100 г сушеных грибов 50-100 غرام من الفطر المجفف
1 л воды 1 لتر من الماء
1 луковица 1 بصل
1 средняя морковь 1 جزرة متوسطة
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. ложки растительного масла ملاعق طعام زيت نباتي
укроп الشبت
70 г риса (промыть) 70 غراما من الأرز (شطف)

Сушеные грибы замочить на 2-4 часа, мелко порезать и проварить в подсоленной воде. ينقع الفطر المجفف لمدة 2-4 ساعات ، ودقة خفض ويغلي في الماء المالح. Лук и тертую морковь поджарить на растительном масле. البصل والجزر المبشور تقلى في الزيت النباتي. В конце варки добавить рис, а когда он будет готов – морковь с луком. في نهاية الطهي يضاف الأرز ، وعندما سيكون جاهزا -- الجزر والبصل. Суп готов. الحساء جاهزا.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты первых блюд: супы الباب فاتح الشهية وصفات : الشوربات Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact