Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





فاتح الشهية اليونانية Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات الفراغات : خضار

Греческая закуска فاتح الشهية اليونانية

1 кг фасоли замочить на ночь, 1 кг лука, 1 кг помидоров и 1 кг моркови измельчить и обжарить по отдельности. 1 كيلوغرام من الفاصوليا نقع بين عشية وضحاها ، 1 كلغ من البصل ، و 1 كغم من الطماطم و 1 كلغ من الجزر فرم وجمهورية يوغوسلافيا الاتحادية بشكل منفصل.

1 кг фасоли 1 كيلوغرام من الفاصوليا
1 кг лука 1 كغ من البصل
1 кг помидоров 1 كيلو طماطم
1 кг моркови 1 كيلوغرام الجزر

Фасоль замочить на ночь, лук, помидоры и морковь измельчить и обжарить по отдельности. نقع الفاصوليا بين عشية وضحاها ، والبصل والطماطم والجزر وختم على جمهورية يوغوسلافيا الاتحادية بشكل منفصل. Фасоль кипятить минут 10-15, затем все компоненты смешать. الفاصوليا يغلي لمدة 10-15 دقيقة ، ثم جميع مكونات هذا المزيج. Добавить 1,5 ст.ложки соли, 2,5 ст. إضافة 1.5 ملاعق من الملح ، 2،5 الحادي والعشرين. ложки сахара и тушить все 1,5 часа. ملاعق من السكر وينضج كل ساعة 1،5. Если будет сильно густо, можно добавить воды. إذا كانت سميكة جدا ، يمكنك إضافة الماء. Затем уложить в банки. ثم وضعت في الجرار. Добавить на каждую литровую банку по 0,5 ст. إضافة إلى كل جرة رابعا على 0،5 الحادي والعشرين. ложки уксуса. ملاعق من الخل.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты заготовок: овощные القسم صفات الفراغات : خضار Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact