Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





لحم الخنزير في بئر الخليط Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات شهية : لحوم

Ветчина в пивном кляре لحم الخنزير في بئر الخليط

1 стакан нарезанной кубиками ветчины, рубленая зелень петрушки, жир для жаренья. 1 كوب مكعبات لحم الخنزير ، والبقدونس المفروم ، وزيت للقلي.

1 стакан нарезанной кубиками ветчины 1 كوب مكعبات لحم الخنزير
рубленая зелень петрушки البقدونس المفروم
жир для жаренья زيت للقلي

Для кляра : لالعجين :
0,5 стакана муки 0.5 كوب طحين
1 яйцо 1 بيضة
0,5 стакана пива 0،5 اكواب من البيرة
1 ст. 1 ملاعق كبيرة. ложка сливочного масла ملعقة طعام زبدة
соль الملح

Приготовить кляр из муки, желтка, пива и размягченного масла. إعداد العجين من الدقيق وصفار البيض ، البيرة ، وخففت الزبدة. Отдельно взбить белок и ввести в кляр. بشكل منفصل ، سوط البروتين وضعت في العجين. Хорошо вымешайть, подсолить по вкусу. vymeshayt جيدة ، podsolit الى الذوق. Ветчину нарезать кубиками 0,5 см, смешать с измельченной зеленью петрушки и высыпать в тесто. لحم الخنزير مقطعة إلى مكعبات 0.5 سم ، مع خليط البقدونس المفروم ويصب في الخليط. Размешать так, чтобы тесто обволокло кусочки ветчины, и чайной ложкой опускать их в кипящий жир. اثارة بحيث العجين ملفوفة شرائح من لحم الخنزير ، وملعقة صغيرة إفلاتها في الغليان الدهون. Вынимать по мере готовности и выкладывать на бумагу, чтобы стек жир. لتأخذ بها عندما تكون مستعدة وانتشرت على الورق إلى كومة من الدهون. Подавать в горячем виде. خدمة الساخنة.

В кляре таким же образом можно обжарить отварную телятину, рыбу или твердый сыр (типа швейцарского или пармезана). في الخليط في نفس الطريق الذي يمكن أن تقلى المغلي العجول ، السمك ، أو الجبن الصلبة (مثل سويسرا أو البارميزان).

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты закусок: мясные قسم وصفات وجبات خفيفة : اللحوم Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact