Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات للاطباق الأول : الحساء

Суп грибной с манной крупой حساء عش الغراب مع سميد

0,5 кг грибов, 2 ст. 0،5 كلغ من عيش الغراب ، 2 ملاعق كبيرة. ложки манной крупы, 2 картофелины, укроп, соль. ملاعق سميد (2) ، البطاطا ، والشبت والملح.

0,5 кг грибов 0،5 كلغ من عيش الغراب
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. ложки манной крупы ملاعق سميد
2 картофелины 2 بطاطس
укроп الشبت
соль الملح

Шампиньоны нарезать ломтиками, обжарить в растительном масле на слабом огне, закрыв кастрюлю (пока грибы не будут мягкими). في شرائح الفطر ، فرأى في الزيت النباتي على حرارة منخفضة ، ويغطي عموم (عيش الغراب حتى يتم الناعمة). Затем посыпать грибы слегка подсушенной на сковороде без жира манной крупой, тушить, помешивая, еще 5 минут. ثم رش القليل من الفطر المجفف في مقلاة بدون سميد الدهون ، والحساء ، واثارة ، لمدة 5 دقائق. Добавить подсоленную воду, варить 10 минут, опустить нарезанный кубиками картофель, посолить, довести до готовности, посыпать укропом. إضافة الماء المالح ، وطباخ لمدة 10 دقائق ، وانخفاض مكعبات البطاطا والملح ويطبخ حتى على استعداد ، مع رش الشبت.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты первых блюд: супы الباب فاتح الشهية وصفات : الشوربات Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact