Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





الكعك الساخن باللغة البلغارية Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты для микроволновки وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات لالميكروويف

Горячие булочки по-болгарски الكعك الساخن باللغة البلغارية

4 булочки, 4 ч. ложки тертого сыра, 1/2 стручка красного перца, 2 ломтика колбасы или ветчины, 4 ч. ложки творога, 4 веточки свежей или 1/2 ч. ложки сушеной петрушки, молотый красный перец. 4 لفات ، 4 ملاعق من الجبن المبشور ، 1 / 2 جراب من الفلفل الأحمر ، و 2 من شرائح لحم الخنزير أو السلامي ، 4 ملاعق صغيرة من الجبن ، 4 الأغصان الطازجة أو 1 / 2 ملعقة شاي المجففة والبقدونس ، والفلفل الأحمر الارض.

4 булочки 4 الكعك
4 ч. ложки тертого сыра 4 ملاعق من الجبن المبشور
1/2 стручка красного перца 1 / 2 قرون الفلفل الأحمر.
2 ломтика колбасы или ветчины 2 شرائح من لحم الخنزير أو النقانق
4 ч. ложки творога 4 ملاعق صغيرة من الجبن
4 веточки свежей или 1/2 ч. ложки сушеной петрушки 4 الأغصان الطازجة أو 1 / 2 ملعقة شاي المجففة البقدونس
молотый красный перец الأرض فلفل أحمر.

Перец и колбасу мелко нарезать и перемешать. الفلفل والنقانق قطع الى قطع صغيرة والمزيج. Добавить сыр и творог, поперчить и еще раз перемешать. إضافة الجبن ، والجبن ، والفلفل ويقلب مرة أخرى. Булочки немного надрезать с одного бока и удалить ножом часть середины. الكعك شق قليلا على جانب واحد ، وإزالة الجزء الأوسط من السكين. Затем наполнить булочки подготовленной смесью и посыпать их зеленью. ثم ملء القوائم أعد خليط ويرشون عليهم مع خضرة. Прогревайте в печи 40-50 секунд на максимальной мощности. ارتفاع درجات الحرارة في الفرن 40-50 ثانية في أقصى قدر من السلطة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты для микроволновки وصفات لقسم الميكروويف Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact