Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





البطاطا والتفاح Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات للبيتزا ، فطائر ، الفطيرة الصغيرة

Картофельные яблоки البطاطا والتفاح

700 г соленого заварного теста, 350 г картофельного пюре (натурального или приготовленного из порошка или хлопьев), соль, перец, мускатный орех, 2 л растительного масла для фритюра. 700 ز المغلي المملح العجين ، و 350 غراما من البطاطا المهروسة (مصنوعة من الطبيعي أو مسحوق أو رقائق) ، والملح والفلفل وجوزة الطيب ، 2 ليتر من الزيت النباتي لالقلي العميق.

700 г соленого заварного теста 700 ز المغلي المملح العجين
350 г картофельного пюре (натурального или приготовленного из порошка или хлопьев) 350 غرام من البطاطا المهروسة (مصنوعة من الطبيعي أو مسحوق أو رقائق)
соль الملح
перец الفلفل
мускатный орех جوزة الطيب
2 л растительного масла для фритюра 2 ليتر من الزيت النباتي لالقلي العميق

Приготовить пюре, слегка остудить, хорошенько перемешать с тестом. تعد البطاطا المهروسة ، وتبرد قليلا ، لخلط مع العجين. Добавить по вкусу соль, перец, мускатный орех. إضافة إلى طعم الملح والفلفل وجوزة الطيب. Разогреть масло (оно не должно дымиться!). تسخين الزيت (يجب أن لا دخان!). Ложкой для мороженого сделать шарики и по одному опускать во фритюрницу. ملعقة لجعل كرات من الآيس كريم وقطرة واحدة في fryers الدهون العميقة. Они удвоятся в объеме, поэтому не следует опускать больше 5-6 одновременно. انهم سوف يتضاعف في الحجم ، لذلك يجب عدم تجاهل أكثر من 5-6 في وقت واحد. Перед подачей обсушить «яблоки» на промокательной бумаге. قبل ان تخدم تجف "التفاح" على الورق النشاف.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек قسم وصفات البيتزا والفطائر ، الفطيرة الصغيرة


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact