Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





صلصة الفطر الأمريكي الأحمر Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات الصلصات

Соус из шампиньонов американский красный صلصة الفطر الأمريكي الأحمر

100 г сливочного масла, 100 г шампиньонов, по вкусу сахара и лимонной кислоты, 1/4 стакана красного соуса, 100 г томатного соуса и перца по вкусу. 100 غرام زبدة ، 100 غرام من الفطر ، وطعم السكر وحمض الليمون ، 1 / 4 كوب من صلصة حمراء ، و 100 غراما من صلصة الطماطم والفلفل الى الذوق.

100 г сливочного масла 100 غرام زبدة
100 г шампиньонов 100 غرام الفطر
по вкусу сахара и лимонной кислоты طعم السكر وحمض الستريك
1/4 стакана красного соуса 1 / 4 كوب صلصة حمراء
100 г томатного соуса и перца по вкусу 100 غرام من صلصة الطماطم والفلفل الى الذوق

В 100 г масла потушить 100 г шампиньонов, мелко изрубленных, к которым добавить по вкусу лимонного сока, сахара и красного соуса, немного перца и 100 г томатного соуса. 100 غرام زبدة 100 غرام الفطر اطفاء ، ودقة بمقدار ، والتي تضيف إلى تذوق عصير الليمون والسكر والصلصة الحمراء ، قليلا من الفلفل و 100 غراما من صلصة الطماطم. Хорошо прибавить рюмку мадеры. كذلك لإضافة كوب من ماديرا. Подавать к котлетам, отварной говядине, телятине, рыбе. خدمة لحوم الضلع ، لحم مسلوق ، لحم العجل ، والأسماك.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты соусов قسم وصفات الصلصات


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact