Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





دقيق الشوفان الكوكيز Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات حلوى : البسكويت

Овсяное печенье دقيق الشوفان الكوكيز

овсяные хлопья - 150 г, маргарин - 150 г, сахарная пудра - 100 г, мука пшеничная - 75 г, сода - 1 ч. ложка. رقائق الشوفان -- 150 غ من الزبدة -- 150 غ من مسحوق السكر -- 100 غرام ، ودقيق القمح -- 75 جرام ، والصودا -- 1 ملعقة شاي.

овсяные хлопья - 150 г رقائق الشوفان -- 150 غ
маргарин - 150 г سمن -- 150 غ
сахарная пудра - 100 г مسحوق السكر -- 100 غرام
мука пшеничная - 75 г طحين القمح -- 75 ز
сода - 1 ч. ложка صودا -- 1 ملعقة شاي

Взбить 125 г маргарина с 75 г сахарной пудры до однородной массы. فاز على 125 غرام من الزبدة مع 75 غرام من السكر البودرة حتى تصبح ناعمة. Муку соединить с содой и овсяными хлопьями, добавить к взбитому маргарину и замесить тесто. تجمع الدقيق مع الصودا ودقيق الشوفان ، إضافة إلى جلد السمن ويعجن العجين. Раскатать тесто в пласт толщиной 5-6 мм, вырезать выемками различные фигурки. لف العجين الى طبقة سميكة من 5-6 ملم ، وقطع الشقوق شخصيات مختلفة. Сформованное печенье уложить на смазанный маргарином противень. بريفورميد الكوكيز تكمن في الخبز مدهون عموم مع السمن. Выпекать при 230-240°С до золотистой корочки. أخبز في 230-240 درجة مئوية حتى لونها بنيا ذهبيا. Охладить. هادئ. Перед подачей посыпать оставшейся сахарной пудрой. قبل العاملين ، مع رش مسحوق السكر المتبقية.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты десертов: печенье قسم وصفات الحلويات : كعك Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact