Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات سلطة : اللحوم

Салат из баранины с редькой и репчатым луком سلطة من لحم الضأن مع الفجل والبصل

На 6 порций: 300 г баранины, 100 г редьки, 4 ст. لمدة 6 الوجبات : 300 غرام لحم الضأن ، 100 غرام الفجل ، 4 والعشرين. ложки растительного масла, соль, перец, специи, зелень. ملاعق طعام زيت نباتي ، والملح والفلفل والتوابل والأعشاب.

На 6 порций: لمدة 6 حصص :
300 г баранины 300 غرام لحم الضأن
100 г редьки 100 غرام اللفت
4 ст. 4 الفن. ложки растительного масла ملاعق طعام زيت نباتي
Соль, перец, специи, зелень الملح والفلفل والتوابل والأعشاب

Баранину отварить со специями, отделить мясо от костей, нарезать соломкой. غلي لحم الضأن مع التوابل ، لحوم منفصلة من العظام ، ويقتطع جوليان. Репчатый лук нарезать лук кружочками и обжарить на растительном масле до золотистого цвета. بصل مقطعة إلى دوائر ويقلى البصل في زيت نباتي حتى لونها بنيا ذهبيا. Редьку промыть, очистить и нарезать соломкой. غسل الفجل ، وقشر يقتطع العصي. Все смешать, добавить соль, перец, заправить майонезом и перемешать. كل هذا المزيج ، إضافة الملح والفلفل ، وموسم مع المايونيز والمزيج جيدا. Готовый салат украсить зеленью. استعداد لتزيين سلطة الخضر.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты салатов: мясные الفرع صلاح الدين صفات : اللحوم Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact