Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات سلطة : اللحوم

Салат с говяжьим языком и овощами سلاطة اللسان مع لحوم البقر والخضروات

На 12 порций: 1 кг говяжьего языка, 500 г картофеля, 250 г моркови, 100 г соленых огурцов. لمدة 12 الوجبات : 1 كيلوغرام من لحم البقر اللسان ، و 500 غراما من البطاطا والجزر 250 غرام ، 100 غرام خيار مخلل.

На 12 порций: لمدة 12 الوجبات :
1 кг говяжьего языка 1 كيلوغرام من لحم البقر اللسان
500 г картофеля 500 غرام البطاطا
250 г моркови 250 غ من الجزر
100 г соленых огурцов 100 غرام خيار مخلل
5 ст. 5 ملاعق. ложек растительного масла ملاعق طعام زيت نباتي
2.5 ст. 2.5 الفن. ложки уксуса 3% ملاعق من الخل 3 ٪
40 г корня сельдерея 40 ز جذر الكرفس
1 яйцо 1 بيضة
Соль, перец, петрушка الملح والفلفل والبقدونس

Морковь, картофель, корень сельдерея промыть и отварить в подсоленной воде. الجزر والبطاطس ، والكرفس ، ويغسل الجذر يغلي في الماء المالح. Подготовленные овощи и соленые огурцы нарезать кубиками, заправить смесью из уксуса с растительным маслом, добавить соль, перец, все перемешать. إعداد المخللات والخضروات إلى مكعبات ، وموسم مع خليط من الخل والزيت النباتي ، إضافة الملح والفلفل ، المزيج. Язык отварить со специями, очистить от кожи, нарезать тонкими ломтиками, уложить по краям блюда. اللغة تغلي مع التوابل ، وإزالة الجلد ، مقطعة إلى شرائح رقيقة ، تقع على حواف الطبق. В центр положить подготовленный овощной салат. في وسط وضع استعداد سلطة الخضار. Готовый салат украсить нарезанным вареным яйцом и зеленью петрушки. استعداد لتزيين سلطة المفروم والبقدونس وبيضة مسلوقة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты салатов: мясные الفرع صلاح الدين صفات : اللحوم Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact