Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات سلطة : اللحوم

Салат из вареной колбасы с зеленой фасолью سلطة مغلي مع النقانق والفاصوليا الخضراء

На 8 порций: 500 г вареной колбасы, 600 г стручковой фасоли, 150 г помидоров, 5 ст. ل8 حصص : 500 غرام من طهي النقانق ، 600 غرام من الفاصوليا القرون ، 150 غ من الطماطم (البندورة) ، 5 الحادي والعشرين. ложек растительного масла. ملاعق طعام زيت نباتي.

На 8 порций: ل8 حصص :
500 г вареной колбасы 500 غرام من النقانق المطبوخة
600 г стручковой фасоли 600 غم من قرون الفاصوليا
150 г помидоров 150 غ من الطماطم (البندورة)
5 ст. 5 ملاعق. ложек растительного масла ملاعق طعام زيت نباتي
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. ложки 3% уксуса ملاعق خل 3 ٪
1 головка репчатого лука 1 البصل
Зеленый салат, соль, перец, петрушка السلطة الخضراء والملح والفلفل والبقدونس

Фасоль промыть, очистить от жилок, отварить в подсоленной воде и нарезать ромбиками. شطف الفاصوليا ، وإزالة العروق ، ويغلي في الماء المالح ، وقطع الماس. Колбасу нарезать небольшими кубиками и смешать с подготовленной фасолью. النقانق مقطعة إلى مكعبات صغيرة ويخلط مع الفاصوليا المعدة. Уксус смешать с растительным маслом, солью, перцем, нашинкованным репчатым луком и петрушкой. الخل مختلطة مع الزيت النباتي والملح والفلفل ، والبصل المفروم والبقدونس. Залить салат подготовленным соусом и поставить в прохладное место на 15-30 мин. مع تغطية استعداد سلطة خلع الملابس ووضع في مكان بارد ل15-30 دقيقة. Салат украсить кружочками помидоров и измельченными листьями зеленого салата. تزيين صلاد الدوائر المفروم والطماطم وأوراق الخس.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты салатов: мясные الفرع صلاح الدين صفات : اللحوم Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact