Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы 食谱-美食独家: 第菜食谱:汤

Мясной бульон быстрого приготовления肉汤快餐

500 г мяса, 1 морковь, 1 корень петрушки, 1 корень сельдерея, 1 головка лука, 1,5-2 л воды 500肉,1胡萝卜,芹菜1根,芹菜1根,1个洋葱,升水1.5-2克

500 г мяса 500克肉
1 морковь 1胡萝卜
1 корень петрушки 1香菜根
1 корень сельдерея 1根芹菜
1 головка лука 1洋葱
1,5-2 л воды 1.5-2公升的水

Мясо промыть, мякоть отделить от костей, пропустить через мясорубку, кости разрубить.肉类是清洁,分开肉骨头,通过一个绞肉机,切骨。 Все положить в кастрюлю, залить холодной водой и в таком виде оставить на 20-30 минут, затем, не меняя воды, поставить варить.所有的锅把,盖用冷水和20至30分钟的离开,然后,不改变水,把煮沸。 Добавить в начале варки очищенные и нарезанные коренья, часть которых предварительно поджарить без масла на сковороде.在烹调去皮,切片根开始地址,其中一些前南联盟无油的锅。 Через 20 минут после начала варки положить соль.在20分钟后把盐烹调开始。 Бульон варить при слабом кипении 30-40 минут, потом процедить и использовать как обычный мясной бульон.肉汤中煮30-40分钟的低沸点,然后紧张,并以此作为普通的汤。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты первых блюд: супы 第食谱开胃菜:汤 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact