Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Champignons mit Gewürzen und Essig Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Rohlinge: Pilze

Грибы с пряностями и уксусом Champignons mit Gewürzen und Essig

На 1 кг грибов - 30 г соли, 1 чайную ложку уксусной эссенции, 4-5 зерен душистого перца. 1 kg Pilze - 30 g Salz, 1 Teelöffel Essig Essenz, 4-5 Körner Piment.

1 кг грибов 1 kg Pilze
30 г соли 30 g Salz
1 чайную ложку уксусной эссенции 1 Teelöffel Essig Essenz
4-5 зерен душистого перца 4,5 Körner Piment
2-3 штуки гвоздики 2-3 Stück Nelken
2 лавровых листа 2 Lorbeerblätter
2-3 зубчика бадьяна 2-3 denticle Sternanis
корицы Zimt
1/3 стакана грибного отвара 1 / 3 Tasse Brühe Pilz

Подготовленные грибы разрезать на кусочки и отварить в кипящей воде, содержащей соль и пряности, в течение 10-12 мин. Vorbereitete Pilze in Stücke schneiden und kochen in kochendem Wasser mit Salz und Gewürzen, für 10-12 Minuten. Затем грибы освободить от жидкости, добавить уксусной эссенции, разведенной в грибном отваре с пряностями, тщательно перемешать и разложить в чистые, прошпаренные стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать. Dann die Pilze Entlassung aus der Flüssigkeit, fügen Essigessenz, in Pilzen Brühe mit Gewürzen, gut mischen, geschieden und legte in einem sauberen, proshparennye Gläser, Deckel und zu sterilisieren.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты заготовок: грибы Sektion Rezepte Rohlinge: Pilze Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact