Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Steinpilz, ohne Essig Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Rohlinge: Pilze

Трубчатые грибы без уксуса Steinpilz, ohne Essig

На 1 кг грибов – 30 г соли, 2-3 лаврового листа, 1 ст. 1 kg Pilze - 30 g Salz, 2-3 Lorbeerblätter, 1 EL. ложку измельченного укропа. Teelöffel gehackten Dill.

1 кг грибов 1 kg Pilze
30 г соли 30 g Salz
2-3 лаврового листа 2,3 Lorbeer
1 ст. 1 EL. ложку измельченного укропа Teelöffel gehackte Dill

Подготовленные грибы (белые, подосиновики, подберезовики, маслята, и другие) отварить в подсоленной воде (20 г соли на 1 л) с добавлением лимонной кислоты на кончике ножа, укропа и лаврового листа. Pilze, zubereitet (weiß, orange Kappe, Pfifferlinge, Steinpilze braune Mütze, Butter Pilze, etc.) in gesalzenem Wasser kochen (20 g Salz pro 1 Liter) mit dem Zusatz von Zitronensäure auf die Spitze eines Messers, Dill und Lorbeer. В конце варки добавить чеснок. Am Ende der Kochzeit Knoblauch. Готовые грибы уложить горячими в стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать. Ready to pack Pilze in heißem Gläser, Deckel und zu sterilisieren.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты заготовок: грибы Sektion Rezepte Rohlinge: Pilze Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Pilze für winter zu bereiten|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact