Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Rohlinge: Pilze

Консервы из маринованных грибов Canned eingelegte Pilze

Приготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара. Vorbereiten und Kochen marinadnuyu füllen Sie die folgenden Preise: Für 1 Liter Wasser - 60-80 Gramm Salz und 30 Gramm Zucker.

На 0,5-литровую банку – 700 г свежих грибов, 30 г 5%-ного уксуса, 8 г соли, 3 г сахара, 1 лавровый лист, по 1-2 штуки горького и душистого перца. Auf der 0,5-Liter-Dose - 700 g frische Champignons, 30 g 5% Essig, 8 g Salz, 3 g Zucker, 1 Lorbeerblatt, 1-2 Stück bitter und süß Pfeffer.

Приготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара. Vorbereiten und Kochen marinadnuyu füllen Sie die folgenden Preise: Für 1 Liter Wasser - 60-80 Gramm Salz und 30 Gramm Zucker.

Грибы, отварить в течение 25-30 мин в подсоленной воде (на 300 г воды 15 г соли), помешивая и снимая пену. Pilze, kocht für 25-30 Minuten in Salzwasser (300 g Wasser 15 g Salz), Rühr-und Skimming-Schaum. В банки положить пряности и влить уксус. In den Banken Gewürze setzen und gießen Sie den Essig. Потом быстро уложить в них горячие отваренные грибы, залить их горячей заливкой. Dann zog er schnell legte sie in heißen gekochten Pilzen, bedecken Sie sie mit heißen Abfüllanlagen. Банки закатать крышками и стерилизовать в кипящей воде: 0,5-литровые – 15 мин, литровые – 20 мин. Banken Walzenbezüge und in kochendem Wasser sterilisiert: 0,5-Liter - 15 min, Liter - 20 min.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты заготовок: грибы Sektion Rezepte Rohlinge: Pilze


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Pilze vorbereiten|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact