Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Soljanka in Fernost Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Aperitif: Salsola

Солянка по-дальневосточному Soljanka in Fernost

Кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г, капуста белокочанная - 500 г, лук репчатый - 3 шт. Squid, Feinfrostfisch (Karkasse, Filet, Tentakeln) - 400 g Sauerkraut - 500 g, Zwiebeln - 3 Stck.

кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г frisch gefrorene Kalmare (Karkasse, Filet, Tentakeln) - 400 g
капуста белокочанная - 500 г Kohl - 500 g
лук репчатый - 3 шт. Zwiebeln - 3 Stck.
маргарин - 3 ст. Margarine - 3 EL. ложки Löffel

Кальмары разморозить в холодной воде. Calamari aufgetaut in kaltem Wasser. У тушек удалить остатки внутренностей и хитиновые пластинки. Wir entfernen die Reste der Tierkörper und Schlachtabfälle Chitin Platten. Кальмар погрузить в горячую воду (температура 60-65°С), затем удалить кожицу (пленку), промыть в воде 2-3 раза. Kalmar eintauchen in heißem Wasser (Temperatur 60-65 ° C), dann entfernen Sie die Haut (Film), Spülen in Wasser 2-3 mal. Капусту белокочанную нарезать соломкой, обжарить на маргарине, добавив обжаренный репчатый лук и специи. Weißkohl in Streifen schneiden, braten in Margarine, fügen gebratenen Zwiebeln und Gewürzen. За 3-4 минуты до готовности добавить нарезанные тонкой соломкой кальмары. 3-4 Minuten, bis gekocht, fügen Sie in feine Streifen geschnittenen Tintenfische. Посуду закрыть крышкой и довести до готовности. Teller abdecken und kochen, bis sie fertig.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты первых блюд: солянки Sektion Rezepte Aperitif: Salsola Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact