Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Osterhase Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Rezepte - kulinarische Exklusiv: Rezepte für Ostern

Пасхальный зайчик Osterhase

На 6 зайцев : 1 упаковка готового дрожжевого слоеного теста, 25 г масла или маргарина, 1 ст. In der 6 Fliegen mit einer Klappe: 1 Paket fertige Sauerteig Blätterteig, 25 g Butter oder Margarine, 1 EL. ложка сахара, 12 изюминок. Esslöffel Zucker, 12 Rosinen.

На 6 зайцев Bei den 6 Kaninchen
1 упаковка готового дрожжевого слоеного теста 1 Paket fertige Sauerteig Blätterteig
25 г масла или маргарина 25 g Butter oder Margarine
1 ст. 1 EL. ложка сахара Teelöffel Zucker
12 изюминок 12 Rosinen
6 яиц (сварить вкрутую) 6 Eier (Koch hart gekocht)
1 яйцо (взбить) 1 Ei schlagen ()

Тесто разделить на 6 кусочков. Der Teig wird in 6 Teile. Из каждого кусочка вылепить пасхального зайца. Von jedem Stück Form der Osterhase. Для глазок вдавить в тесто 2 изюминки. Für Auge gehen in die Test 2 Rosinen. В животик зайца вдавить яйцо и закрепить его так, чтобы зайчик обхватил яйцо передними лапками. In den Bauch drücken Sie bei einem Kaninchen Ei und zu beheben, so dass das Kaninchen Ei hohlen Vorderpfoten. Положить зайцев на противень и, накрыв влажным полотенцем, оставить подниматься в теплом месте на 15 мин. Legen Sie auf ein Backblech Kaninchen und mit einem feuchten Tuch abgedeckt und müssen an einem warmen Ort 15 Minuten gehen lassen. Духовку разогреть, смазать зайчиков яйцом, выпекать в духовке около получаса. Ofen zu heizen, Fett Hasen Ei, gebacken im Ofen für etwa eine Stunde.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты к Пасхе Sektion Rezepte für Ostern


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Зайчик из дрожжевого теста|зайчики из дрожжевого теста|дрожжевые зайцы|дрожжевые зайчики|зайчики из дрожевого теста|пасхальные зайчики из дрожжевого тесто|заяц из дрожжевого теста|как сделать с дрожжевого теста зайчика|зайки из дрожжевого теста|пасхальные зайцы из дрожжевого теста фото|пасхальные зайцы из теста|пасхальные зайчики из слоенного теста|пасхальные зайцы из дрожжевого теста|вылепить зайчика из дрожжевого теста|пасхальные зайчики из теста|пасуальный заяц из дрожжевого теста|зайцы из дрожжевого теста|зайцы из теста дрожжевого|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact