Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Erbsensuppe Gemüse Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Diät-und Gemüsegerichte

Суп гороховый овощной Erbsensuppe Gemüse

Горох – 400 г. Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт. Erbsen - 400 Pasternak, Petersilie, Wurzeln - 1 Stck. Морковь – 3-4 шт. Karotten - 3-4 Stck. Лук репчатый – 1-2 головки. Zwiebel - 1-2 Köpfe.

Горох – 400 г Peas - 400 g
Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт Pasternak, Petersilie, Wurzeln - 1 Stück
Морковь – 3-4 шт Karotten - 3-4 Stück
Лук репчатый – 1-2 головки Zwiebel - 1-2 Köpfe
Масло сливочное и подсолнечное – по 25 г Butter und Sonnenblumenöl - 25 g
Чабер зелень – 2-3 веточки Bohnenkraut Kräuter - 2-3 Zweige
Соль по вкусу Salz nach Geschmack

Промытый горох замочить на 1 час в холодной воде, затем воду слить. Washed Erbsen einweichen für 1 Stunde in kaltem Wasser, dann mit Wasser füllen. Подготовленные овощи мелко нашинковать и пассировать на смеси масел до золотистого цвета. Vorbereitete Gemüse, fein hacken und dünsten in einer Mischung aus Öl goldgelb backen. Пассированные овощи соединить с горохом, залить кипятком и варить 20-30 минут до готовности, посолить по вкусу. Passagiert Gemüse zu kombinieren mit Erbsen, mit kochendem Wasser übergießen und 20-30 Minuten kochen lassen, bis gekocht, mit Salz abschmecken. Измельченную зелень чабера добавлять в порции при подаче на стол. Pulverförmige Bohnenkraut Kräuter hinzufügen, wenn Portionen serviert.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Quelle: pani.kiev.ua: Diets. Худеем вместе. Khudeem zusammen.

<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты диетических и постных блюд Sektion Rezepte Diät-und Gemüsegerichte Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact