Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pflaumen mit Roquefort Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Vorspeisen: Gemüse, Pilzen, Käse

Чернослив с рокфором Pflaumen mit Roquefort

24 штуки крупного чернослива, 150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью), 100 г ядер грецких орехов. 24 Stück der großen Pflaumen, 150 g Roquefort-Käse (oder einen scharfen blauen Käse mit Schimmel), 100 g Walnusskerne.

24 штуки крупного чернослива 24 Stück der großen Pflaumen
150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью) 150 g Roquefort-Käse (oder einen scharfen blauen Käse mit Schimmel)
100 г ядер грецких орехов 100 g Walnusskerne
1 ст. 1 EL. ложка густой сметаны Löffel dicke Sahne
2 ст. 2 EL. ложки хорошего портвейна EL guten Portwein



Удалить косточки из чернослива. Entfernen Gruben von Pflaumen. Если чернослив суховат, размочите его заранее. Wenn trockene Pflaumen, befeuchten Sie es im Voraus. Подавайте эту закуску с сухим мускатным вином. Servieren Sie diese Vorspeise mit einem trockenen Muskateller Wein. Измельчить сыр и орехи. Grind der Käse und Nüssen. В глубокой миске смешать рокфор, сметану, портвейн и половину орехов. In einer tiefen Schüssel, eine Mischung aus dem Roquefort-Käse, Sahne, Portwein und halb verrückt. Поставить на холод не менее чем на час. Send to chill für mindestens eine Stunde. Нафаршировать чернослив этой смесью. Bestellung die Pflaumen mit der Mischung. Украсить оставшимися орехами, наколоть на деревянные палочки. Mit den restlichen Nüssen garnieren, hacken auf einem Holzstab. Подавайте на блюде, выстланном зеленым салатом. Servieren auf einer Platte, mit grünem Salat gefüttert.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Sektion Rezepte Vorspeisen: Gemüse, Pilzen, Käse Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Wein aus pflaumen|pflaumen wein|pelaumen wein что это такое?|pflaumen wein chien|pflaumen wein что это|pflaumen wein ціна|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact