Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Auflauf mit Auberginen und Hackfleisch Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Diät-und Gemüsegerichte

Запеканка с баклажанами и мясным фаршем Auflauf mit Auberginen und Hackfleisch

Вымойте баклажаны, нарежьте ломтиками вдоль, посолите, поперчите, обваляйте в муке. Die Auberginen waschen, längs schneiden, salzen und pfeffern, in Mehl rollen.

Обжарьте в растительном масле баклажаны с обеих сторон. Fry in Pflanzenöl Auberginen auf beiden Seiten. Потушите до золотистого цвета мелко нарубленный лук и чеснок. Anbraten, bis sie goldbraun gehackte Zwiebel und Knoblauch. Добавьте мясной фарш, обжаривайте его три минуты, добавьте томатную пасту, соль по вкусу, черный молотый перец и около полстакана воды. Fügen Sie das Hackfleisch, braten sie für drei Minuten, fügen Sie Tomatenmark, Salz, Pfeffer und etwa ein halbes Glas Wasser. Тушите еще две минуты. Simmer noch zwei Minuten.

В огнеупорную форму уложите слоями баклажаны, фарш, тертый сыр, полейте сливками. In feuerfeste Form Schichten Lay Auberginen, Hackfleisch, geriebener Käse, Nieselregen mit Sahne. Запекайте в предварительно разогретом духовом шкафу при температуре 180 градусов около получаса. Backen im vorgeheizten Backofen bei 180 Grad für eine halbe Stunde.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Quelle: pani.kiev.ua: Diets. Худеем вместе. Khudeem zusammen.

<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты диетических и постных блюд Sektion Rezepte Diät-und Gemüsegerichte Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Auflauf mit zuccini und auberginen|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact