Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Tee in der kasachischen Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Getränke: Alkoholfreie

Чай по-казахски Tee in der kasachischen

На 4 порции: чай черный байховый - 6 г, молоко или сливки - полстакана. Für 4 Portionen: schwarzer Tee Lapsany - 6 g, Milch oder Sahne - ein halbes Glas.

чай черный байховый - 6 г schwarzer Tee Lapsany - 6 g
молоко или сливки - полстакана Milch oder Sahne - eine halbe Tasse

Перед заваркой фарфоровый чайник согреть, ополаскивая кипятком, затем положить в него чай, залить крутым кипятком (примерно на 1/3 объема чайника) и оставить на 5-7 минут для настаивания. Vor brauen Porzellan Teekanne durch Spülen mit heißem Wasser warm, dann steckte sie in den Tee, mit kochendem Wasser (ca. 1 / 3 der Teekanne) und lassen Sie für 5-7 Minuten ziehen. Затем добавить кипяток. Dann fügen Sie das kochende Wasser. Перед подачей на стол в пиалу налить кипяченое молоко или сливки, затем заварку и кипяток. Vor dem Servieren in eine Schüssel gießen Sie die gekochte Milch oder Rahm, dann die Teeblätter und kochendes Wasser. Отдельно подавать сахар-рафинад, восточные сладости (нават), сухие фрукты, изделия из сдобного теста - баурсаки, хворост, лепешки. Getrennt Lodge raffiniertem Zucker, getrocknet Süßigkeiten (Nadab), Früchte, Erzeugnisse aus Biskuit-Teig - baursaks, Reisig, Tortillas.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Sektion Rezepte Getränke: Alkoholfreie Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Kasachische schüssel|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact