Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Rezepte - kulinarische Exklusiv: Rezepte Saucen

Соус из сухих грибов Sauce aus getrockneten Pilzen

100 г сушеных грибов, 2 ст. 100 g getrocknete Pilze, 2 EL. л. l. муки, 2 ст. Mehl, 2 EL. л. l. сливочного масла, 3 небольшие луковицы, растительное масло, соль, свежая зелень, сметана. Butter, 3 kleine Zwiebeln, Olivenöl, Salz, frische Kräuter, saure Sahne.

100 г сушеных грибов 100 g getrocknete Pilze
2 ст. 2 EL. л. l. муки Mehl
2 ст. 2 EL. л. l. сливочного масла Butter
3 небольшие луковицы 3 kleine Zwiebeln
растительное масло Öl
соль, свежая зелень Salz, frische Grün
сметана Sahne

Промытые грибы замочить в холодной воде на 6 ч., потом сварить в этой же воде, не солить. Washed Champignons, in kaltem Wasser einweichen für 6 Stunden, dann in demselben Wasser kochen, kein Salz. Муку обжарить в сливочном масле и растворить в 3 стаканах грибного бульона (горячего). Fry das Mehl in der Butter auflösen und mit 3 Tassen Brühe Champignons (scharf). Варить на слабом огне, помешивая, 15 мин. Cook bei schwacher Hitze unter gelegentlichem Rühren, 15 min. Луковицы очистить, мелко нашинковать и обжаривать, постепенно добавляя нарезанные грибы. Lampen klar, fein hacken und braten, indem geschnittenen Pilze. Положить все в соус, перемешать. Alle die Sauce geben, gut vermischen. Добавить немного сметаны и мелко нарезанной зелени, посолить и прокипятить. Fügen Sie ein wenig saurer Sahne und gehackte Kräuter, Salz und kochen.

Соус подавать к мясу, макаронам. Sauce für Fleisch, Pasta.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты соусов Sektion Rezepte Saucen Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact