Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Fleisch in Französisch Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Rezepte - kulinarische Exklusiv: Rezepte Hauptspeisen: Fleisch

Мясо по-французски Fleisch in Französisch

1 кг лука, 1 кг мяса, 200 г сыра, майонез, соль, перец по вкусу. 1 kg Zwiebeln, 1 kg Fleisch, 200 g Käse, Mayonnaise, Salz und Pfeffer abschmecken.

1 кг лука 1 kg Zwiebeln
1 кг мяса 1 kg Fleisch
200 г сыра 200 g Käse
майонез Mayonnaise
соль, перец по вкусу Salz und Pfeffer nach Geschmack



Мясо порезать на кусочки, среднего размера, посыпать солью и перцем. Das Fleisch in Stücke schneiden, von mittlerer Größe, mit Salz bestreuen und Pfeffer würzen.


Сыр натереть на мелкой терке. Käse reiben.


Лук порезать тонкими полукольцами. Zwiebeln schneiden dünne Halbringe.


В глубокий противень (не смазаный) уложить половину порезаного лука. In einer tiefen Backform (keine Unschärfe) auf die Hälfte porezanogo Zwiebeln legen.


Сверху плотно выложить кусочки мяса. Top eng lag Fleischscheiben.


Далее выложить оставшийся лук и смазать майонезом. Dann legen Sie die restlichen Zwiebeln und mit Mayonnaise geschmiert.


Сверху посыпать тертым сыром. Bestreut mit geriebenem Käse.


Накрыть крышкой и поставить в духовку на 15 минут, пока не расплавится сыр. Cover und im Ofen backen für 15 Minuten, bis der Käse schmilzt. Затем крышку снять и запекать еще 45 минут при температуре 230 С. Dann entfernen Sie den Deckel und weitere 45 Minuten backen bei 230 C.




Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Sektion Rezepte Hauptgerichte: Fleisch Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Fleisch in französisch rezept|мясо по французски|französisch fleisch|мясо по-французски|fleisch auf französisch|fishcsuppe franzoesisch rezept|das fleisch französisch das rezept|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact