Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Rezepte - kulinarische Exklusiv: Rezepte Hauptspeisen: Fleisch

Печеночные котлеты Leber-Pasteten

0,5 кг свиной печени, 300 г лука, 0,5 стакана риса, 2 ст. 0,5 kg Schweineleber, 300 g Zwiebeln, 0,5 Tassen Reis, 2 EL. ложки соевого соуса, мускатный орех, соль, перец - по вкусу. EL Sojasauce, Muskat, Salz und Pfeffer - nach Geschmack.

0,5 кг свиной печени 0,5 kg Schweineleber
300 г лука 300 g Zwiebel
0,5 стакана риса 0,5 Tassen Reis
2 ст. 2 EL. ложки соевого соуса EL Sojasauce
мускатный Muskatnuss
соль, перец Salz, Pfeffer
растительное масло для жарки Pflanzenöl zum Frittieren

Печень с луком пропустить через мясорубку. Leber mit Zwiebeln passieren einen Fleischwolf. Рис отварить до готовности. Abbildung aufkochen, bis gekocht. Все смешать, добавить соевый соус, соль, перец, мускатный орех. Alles mischen, die Sojasauce, Salz, Pfeffer, Muskat. Жарить на растительном масле. Fry in pflanzlichen Ölen. Аккуратно выложить в разогретое масло в форме котлеток ложкой. Vorsichtig lag in ein erhitztes Öl in Form von Koteletts mit einem Löffel. Жарить 5 минут, перевернуть и еще 5 минут жарить с другой стороны. 5 Minuten braten, wenden und weitere 5 Minuten kochen auf der anderen Seite.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Sektion Rezepte Hauptgerichte: Fleisch Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Gebratene schweineleber|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact