Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Rezepte - kulinarische Exklusiv: Rezepte Hauptspeisen: Fleisch

Шницель по-арабски Schnitzel in Arabisch

400 г фарша, 2 луковицы, 2 головки чеснока, зелень, полстакана готового риса, 1 яйцо, 1 ст. 400 g Hackfleisch 2 Zwiebeln, 2 Köpfe von Knoblauch, frische Kräuter, fertigen eine halbe Tasse Reis, 1 Ei, 1 EL. ложка томатной пасты. EL Tomatenmark.

400 г фарша 400 g Hackfleisch
2 луковицы 2 Zwiebeln
2 головки чеснока 2 Köpfe von Knoblauch
зелень Greens
полстакана готового риса eine halbe Tasse Reis fertig
1 яйцо 1 Ei
1 ст. 1 EL. ложка томатной пасты EL Tomatenmark
1 ст. 1 EL. ложка лимонного сока Zitronensaft

Лук мелко порезать и слегка обжарить. Zwiebeln fein schneiden und anbraten. Чеснок и зелень мелко нарезать. Knoblauch und frischen Kräutern fein hacken. Рис отварить. Abbildung kochen. В чашке смешать фарш, рис, лук, чеснок, зелень, 1 сырое яйцо, томатную пасту. In Schüssel mischen das Hackfleisch, Reis, Zwiebeln, Knoblauch, frischen Kräutern, 1 Ei, Tomatenmark. Все перемешать, посолить, поперчить, добавить 1 ст. Alles mischen, mit Salz und Pfeffer, 1 EL hinzufügen. ложку лимонного сока. Esslöffel Zitronensaft. (Соль добавлять лучше так: в 50 г воды размешать соль и добавить в фарш). (Salz hat eine bessere Lösung: 50 g Wasser, Salz hinzufügen und unter Rühren in Hackfleisch). Из фарша сформировать удлиненные котлетки, обвалять в муке и обжарить с обеих сторон. Von Füllung bis längliche Frikadellen, in Mehl rollen und braten auf beiden Seiten zu bilden.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Sektion Rezepte Hauptgerichte: Fleisch Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact