Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Fleisch königlich Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Rezepte - kulinarische Exklusiv: Rezepte Hauptspeisen: Fleisch

Мясо по-царски Fleisch königlich

1,2 кг мяса, 250 г жира, 100 г лука, 1 банка майонеза, 300 г сыра. 1,2 kg Fleisch, 250 g Fett, 100 g Zwiebel, 1 Glas Mayonnaise, 300 g Käse.

1,2 кг мяса 1,2 kg Fleisch
250 г жира 250 g Fett
100 г лука 100 g Zwiebel
1 банка майонеза 1 Glas Mayonnaise
300 г сыра 300 g Käse

Мясо(говядину или свинину) порезать длинной соломкой, обжарить на кулинарном жире (это очень важно!), выложить на противень. Fleisch (Rind-oder Schweinefleisch) lange Streifen schneiden, braten in der Küche Fett (es ist sehr wichtig!), Lay out auf Backblech legen. Затем на мясо выложить слой сырого картофеля, нарезанного кружочками. Dann das Fleisch zu legen, eine Schicht aus rohen Kartoffeln, schneiden Kreise. Затем мелко нарезанный лук, поперчить, посолить, посыпать сушеной зеленью. Dann fein gehackte Zwiebel, Pfeffer, Salz, mit getrockneten Kräutern bestreuen. Все это залить майонезом и сверху посыпать тертым на крупной терке сыром. All dies schenkte Mayonnaise bestreichen und mit geriebenem Käse auf einer großen Reibe. Все это поставить в духовку и довести до готовности. All dies wird in den Ofen und kochen, bis sie fertig gestellt.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Sektion Rezepte Hauptgerichte: Fleisch Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Braten fleisch recept|fisch im schlauchim ofen braten|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact