Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Pizza, Kuchen, Crumpet

Пирог "Мулатка" Cake "Mulatten"

250 г сливочного масла или маргарина, 150 г горького шоколада, 4 яйца, 350 г сахара, 1 пакетик ванильного сахара. 250 g Butter oder Margarine, 150 g dunkle Schokolade, 4 Eier, 350 g Zucker, 1 Vanillezucker.

250 г сливочного масла или маргарина 250 g Butter oder Margarine
150 г горького шоколада 150 g dunkle Schokolade
4 яйца 4 Eier
350 г сахара 350 g Zucker
1 пакетик ванильного сахара 1 Vanillezucker
170 г муки 170 g Mehl
1 ч. ложка разрыхлителя 1 TL Backpulver
150 г размельченных грецких орехов 150 g zerkleinerte Walnüsse

Слегка растопить масло и шоколад на водяной бане и взбить яйца с сахаром и ванилью. Leicht die Butter schmelzen und Schokolade in einem Wasserbad und Eier mit Zucker und Vanille. Хорошо смешать шоколадно-масляную массу с мукой и разрыхлителем и осторожно соединить с яйцами. Mix und mit Schokolade-weight Öl mit dem Mehl und Backpulver mischen und vorsichtig mit Eiern zu kombinieren. Добавить орехи, выложить тесто на противень и поставить в духовку, разогретую до 180°С. Nüsse, lag Teig auf Backblech legen und im Backofen backen, bis 180 ° C vorgeheizten Выпекать 25 минут, пока не станет золотисто-коричневого цвета. 25 Minuten backen, bis sie goldbraun sind. Дать пирогу остыть и разрезать на куски. Schreibe eine Torte abkühlen und in Stücke schneiden.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек Sektion Rezepte Pizza, Kuchen, Crumpet Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact