Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Dessert-Rezepte

Хворост с начинкой Khvorost gefüllt

500 г муки, 2 яйца, 1 ст. 500 g Mehl, 2 Eier, 1 EL. ложка коньяка или рома, 20 г сливочного масла, соль на кончике ножа. EL Cognac oder Rum, 20 g Butter, Salz auf der Spitze eines Messers.

500 г муки 500 g Mehl
2 яйца 2 Eier
1 ст. 1 EL. ложка коньяка или рома EL Cognac oder Rum
20 г сливочного масла 20 g Butter
соль на кончике ножа Salz auf der Spitze eines Messers
1 ст. 1 EL. ложка сахарной пудры Esslöffel Puderzucker
3 ст. 3 EL. ложки жирной сметаны Fett Löffel saurer Sahne

Для начинки : курага, чернослив Für die Füllung: getrocknete Aprikosen, Pflaumen

Муку смешать с яйцами, столовой ложкой коньяка (или рома). Mehl mit Eiern, einem Esslöffel Weinbrand (oder Rum). Добавить сливочное масло, соль, сахарную пудру, сметану. Butter, Salz, Puderzucker, Sauerrahm. Замешенное тесто должно быть крутым. Zameshennoe Teig sollte kühl.
Курагу или чернослив для начинки вымыть, обдать кипятком, нарезать узкими полосками. Getrocknete Aprikosen oder Pflaumen für die Füllung, waschen, parboiled, in schmale Streifen geschnitten.
Тесто раскатать очень тонким слоем - не толще бумажного листа. Der Teig wird in sehr dünn ausgerollt - nicht dicker als ein Blatt Papier. Нарезать квадраты, положить начинку и залепить. In Quadrate schneiden, legen Sie die Abfüll-und geohrfeigt. Вылепленные квадратики обжариваются во фритюре до золотистого цвета. Molded Plätze sind im tiefen Fett goldbraun gebraten. Остывший хворост посыпать сверху сахарной пудрой. Brushwood abgekühlt mit Puderzucker bestreuen.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты десертов Abschnitt Dessert-Rezepte Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Rezepte xworost|reisigofen|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact