Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte der ersten Gerichte: Suppen

Суп грибной с рисом Pilzsuppe mit Reis

50-100 г сушеных грибов, 1 л воды, 1 луковица, 1 средняя морковь, 2 ст. 50-100 g getrocknete Pilze, 1 Liter Wasser, 1 Zwiebel, 1 mittelgroße Möhren, 2 EL. ложки растительного масла, укроп. EL Pflanzenöl, Dill.

50-100 г сушеных грибов 50-100 g getrocknete Pilze
1 л воды 1 Liter Wasser
1 луковица 1 Zwiebel
1 средняя морковь 1 mittelgroße Karotte
2 ст. 2 EL. ложки растительного масла EL Pflanzenöl
укроп Dill
70 г риса (промыть) 70 g Reis (Spülung)

Сушеные грибы замочить на 2-4 часа, мелко порезать и проварить в подсоленной воде. Weichen Sie die getrockneten Pilze für 2-4 Stunden, fein schneiden und in gesalzenem Wasser kochen. Лук и тертую морковь поджарить на растительном масле. Zwiebel und geriebenen Karotten braten in pflanzlichen Ölen. В конце варки добавить рис, а когда он будет готов – морковь с луком. Am Ende der Garzeit den Reis dazugeben, und wenn er bereit sein werden - Karotten und Zwiebeln. Суп готов. Suppe ist fertig.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты первых блюд: супы Sektion Rezepte Vorspeisen: Suppen Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact