Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Salat Rezepte: Gemüse und Obst

Салат по-турецки Salat Türkisch

250 г отварного картофеля, 2 сваренных вкрутую яйца, 150 г орехов, 30 г изюма, 1/2 стакана сметанного соуса, соль, перец, зелень. 250 g gekochte Kartoffeln, 2 hart gekochte Eier, 150 g Nüsse, 30 g Rosinen, 1 / 2 Becher Sahne, Salz, Pfeffer, Grüns.

250 г отварного картофеля 250 g gekochte Kartoffeln
2 сваренных вкрутую яйца 2 hart gekochte Eier
150 г орехов 150 g Nüsse
30 г изюма 30 g Rosinen
1/2 стакана сметанного соуса 1 / 2 Becher Sahne-Sauce
соль, перец Salz, Pfeffer
зелень Greens

Картофель нарезать тонкими ломтиками, которые разрезать пополам. Kartoffeln in dünne Scheiben schneiden, dass die Hälfte reduziert werden. Так же нарезать сваренные вкрутую яйца. Just hacken hart gekochte Eier. Выложить в салатник слоями картофель и яйца, пересыпая каждый слой солью и перцем. Setzen Sie Salatschüssel Schichten von Kartoffeln und Eier, Beregnung jede Schicht mit Salz und Pfeffer würzen. Затем сверху выложить набухший просушенный изюм, измельченные поджаренные орехи, полить частью соуса. Dann die oben lag geschwollen Rosinen, gehackt gerösteten Nüssen, gießen die Soße Teil. Так продолжать до тех пор, пока не будут израсходованы все продукты. Also weiter, bis alle Produkte bis aufgewendet. Залить соусом и украсить орехами, изюмом и зеленью. Cover mit Sauce und dekorieren mit Nüssen, Rosinen und Kräutern.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Abschnitt Salat Rezepte: Gemüse und Obst Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact