Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Rezepte - kulinarische Exklusiv: Rezepte Saucen

Клюквенный соус Cranberry Sauce

1 кг пюре из клюквы крупноплодной, 1 кг яблочного пюре, 0,5 кг томатного пюре, лимонная кислота, молотый перец горький и душистый, сахар, соль. 1 kg großfrüchtigen Cranberry-Püree, 1 kg Apfelmus, 0,5 kg Tomatenmark, Zitronensäure, gemahlenem Pfeffer und bitter sweet, Zucker, Salz.

1 кг пюре из клюквы крупноплодной 1 kg Kartoffeln aus großfrüchtigen Cranberry
1 кг яблочного пюре 1 kg Apfelmus
0,5 кг томатного пюре 0,5 kg Tomatenmark
лимонная кислота Zitronensäure
молотый перец горький и душистый gemahlener Pfeffer bitter und süß
сахар, соль Zucker, Salz

Смешать пюре из клюквы, яблок и помидоров, добавить по вкусу лимонную кислоту, молотый перец горький и душистый, сахар и соль. Mischen Sie das Püree mit Preiselbeeren, Äpfel und Tomaten, in den Zitronensäure, Geschmacks gemahlenem Pfeffer und bitter sweet, Zucker und Salz. Довести массу до кипений. Bringen Sie eine Menge zum Kochen bringen. Разлить в горячие стерилизованные пол-литровые банки. Pour in heißes sterilisiert ein Halb-Liter-Dosen. Пастеризовать при температуре 85-95 град, в течение 25 мин. Pasteurisierte bei einer Temperatur von 85-95 Grad, für 25 min.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты соусов Sektion Rezepte Saucen Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact