Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Kartoffel-Apfel Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Pizza, Kuchen, Crumpet

Картофельные яблоки Kartoffel-Apfel

700 г соленого заварного теста, 350 г картофельного пюре (натурального или приготовленного из порошка или хлопьев), соль, перец, мускатный орех, 2 л растительного масла для фритюра. Gesalzen 700 g gekochte Teig, 350 g Kartoffelpüree (aus natürlichen oder Pulver oder Flocken gemacht), Salz, Pfeffer, Muskatnuss, 2 Liter Pflanzenöl zum Frittieren.

700 г соленого заварного теста Gesalzen 700 g gekochter Teig
350 г картофельного пюре (натурального или приготовленного из порошка или хлопьев) 350 g Kartoffelpüree (aus natürlichen oder Pulver oder Flocken aus)
соль Salz
перец Pfeffer
мускатный орех Muskatnuss
2 л растительного масла для фритюра 2 Liter Pflanzenöl zum Frittieren

Приготовить пюре, слегка остудить, хорошенько перемешать с тестом. Bereiten Sie Kartoffelpüree, ein wenig kühl, um den Teig mischen. Добавить по вкусу соль, перец, мускатный орех. Mit Salz abschmecken, Pfeffer, Muskatnuss. Разогреть масло (оно не должно дымиться!). Das Öl erhitzen (es sollte nicht rauchen!). Ложкой для мороженого сделать шарики и по одному опускать во фритюрницу. Spoon, um Kugeln aus Eis und einen Tropfen in Friteusen. Они удвоятся в объеме, поэтому не следует опускать больше 5-6 одновременно. Sie werden in das doppelte Volumen, also sollten Sie nicht mehr als 5-6 zu einer Zeit, zu unterlassen. Перед подачей обсушить «яблоки» на промокательной бумаге. Vor dem Servieren austrocknen "Äpfel" auf Löschpapier.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек Sektion Rezepte Pizza, Kuchen, Crumpet


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Kartoffelpüree||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact