Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Fischsuppe mit Fleischbällchen Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания Rezepte - kulinarische Exklusiv: Baby Food Recipes

Уха с фрикадельками Fischsuppe mit Fleischbällchen

Рыба - 100 г, голова карпа (сазана) - 1 шт., вода - 500 г, молоко - 1 ст. Fish - 100 g, Kopf-Karpfen (Karpfen) - 1 Stck., Wasser - 500 Gramm Milch - 1 EL. ложка, масло сливочное - 1 ч. ложка. Löffel Butter - 1 TL.

рыба - 100 г Fish - 100 g
голова карпа (сазана) - 1 шт. Kopf-Karpfen (Karpfen) - 1 Stck.
вода - 500 г Wasser - 500 g
молоко - 1 ст. Milch - 1 EL. ложка Löffel
масло сливочное - 1 ч. ложка Butter - 1 TL
яйцо (белок) - 1 шт. Ei (Eiweiß) - 1 Stck.
картофель мелкий - 1 шт. kleine Kartoffel - 1 Stck.
крупа манная - 1 ч. ложка Grieß - 1 TL

Из головы рыбы сварить бульон, для этого залить ее водой, посолив по вкусу и положив в воду 1/2 головки репчатого лука, проварить 10-15 мин на слабом огне. Von der Spitze der Fisch Suppe zu kochen, für dieses, um es mit Wasser zu füllen, mit Salz abschmecken und legte im Wasser 1 / 2 Zwiebel, kochen für 10-15 Minuten bei schwacher Hitze. Голову вынуть. Entfernen Sie den Kopf. Мякоть сырой рыбы 2 раза пропустить через мясорубку вместе с булкой, вымоченной в молоке, добавить кусочек масла, взбитый в пену белок, на кончике ножа соль. Das Fleisch von rohem Fisch 2 mal durch einen Fleischwolf mit Weißbrot-Pass, in Milch eingeweichte, fügen Sie ein Stück Butter zu Schaum Protein auf der Spitze eines Messers und Salz Schlagsahne. Из полученной массы приготовить фрикадельки. Wegen der Mischung zu kochen Frikadellen. В кипяшую уху положить порезанный кубиками картофель, манную крупу. In kipyashuyu Ohr legen Kartoffeln in Würfel geschnitten, Grieß. Варить 10 мин. 10 Minuten kochen lassen. Опустить в кипящий бульон фрикадельки и варить, пока не всплывут на поверхность. Löschen Fleischbällchen in kochendem Wasser und kochen, bis sie an die Oberfläche schwimmen.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты детского питания Sektion Rezepte Babynahrung Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact