Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pilzsoße American red Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Rezepte - kulinarische Exklusiv: Rezepte Saucen

Соус из шампиньонов американский красный Pilzsoße American red

100 г сливочного масла, 100 г шампиньонов, по вкусу сахара и лимонной кислоты, 1/4 стакана красного соуса, 100 г томатного соуса и перца по вкусу. 100 g Butter, 100 g Champignons, den Geschmack von Zucker und Zitronensäure, 1 / 4 Tasse roten Soße, 100 g Tomaten-Sauce und Pfeffer abschmecken.

100 г сливочного масла 100 g Butter
100 г шампиньонов 100 g Champignons
по вкусу сахара и лимонной кислоты den Geschmack von Zucker und Zitronensäure
1/4 стакана красного соуса 1 / 4 Tasse roten Soße
100 г томатного соуса и перца по вкусу 100 g Tomatensauce und Pfeffer nach Geschmack

В 100 г масла потушить 100 г шампиньонов, мелко изрубленных, к которым добавить по вкусу лимонного сока, сахара и красного соуса, немного перца и 100 г томатного соуса. 100 g Butter 100 g Champignons zu löschen, von fein schneiden, die in den Zitronensaft, Zucker und roter Soße, ein wenig Pfeffer und 100 Gramm Tomaten-Sauce Geschmack. Хорошо прибавить рюмку мадеры. "Well-to add a Glas Madeira. Подавать к котлетам, отварной говядине, телятине, рыбе. Serve Schnitzel, gekochtes Rindfleisch, Kalbfleisch, Fisch.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты соусов Sektion Rezepte Saucen


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Соус pfeffer|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact