Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Vorspeisen: Gemüse, Pilzen, Käse

Закуска из репчатого лука с перцем Snack der Zwiebel und Paprika

лук репчатый - 10 шт., перец сладкий - 3-4 шт., уксус (6%) - 5 ст.л., соль - по вкусу. Zwiebeln - 10 Stck., Paprika - 3-4 Stck., Essig (6%) - 5 Esslöffel Salz - nach Geschmack.

лук репчатый - 10 шт. Zwiebeln - 10 Stck.
перец сладкий - 3-4 шт. Paprika - 3-4 Stck.
уксус (6%) - 5 ст.л. Essig (6%) - 5 EL
соль - по вкусу Salz - nach Geschmack

Перец нарезать полосками и вместе с луком варить в подсоленной воде 5 минут, затем вынуть и охладить. Paprika in Streifen schneiden und mit Zwiebeln in Salzwasser gekocht für 5 Minuten, dann entfernen Sie kühlen und. Луковицы, удалив сердцевину, начинить перцем. Lampen, die Beseitigung der Kern, von Pfeffer. Отвар довести до кипения, добавить уксус и залить им лук. Die Brühe zum Kochen bringen, fügen Sie Essig und gießt sie einen Bogen. Оставить на сутки, накрыв крышкой. Lassen Sie für einen Tag, abgedeckt mit einem Deckel. Затем жидкость слить, вновь довести ее до кипения, охладить и снова залить лук. Die Flüssigkeit wird dann wieder zusammengeführt, um es zum Kochen zu bringen, kühlen und Zwiebel übergießen. Поместить лук в холодильник и дать ему настояться под крышкой несколько дней. Setzen Sie die Zwiebeln in den Kühlschrank und lassen Sie es steil mit dem Deckel ein paar Tage.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Sektion Rezepte Vorspeisen: Gemüse, Pilzen, Käse


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact