Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte der ersten Gerichte: kalte Suppen

Борщ холодный с яблоками Borsch kalt mit Apfel

На 500 г свеклы – 2 яблока, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 2 яйца, 100 г сметаны, соль, сахар и уксус по вкусу. Auf 500 g Zuckerrüben - 2 Äpfel, 2 frische Gurken, 75 g Frühlingszwiebeln, 2 Eier, 100 g saure Sahne, Salz, Zucker und Essig abschmecken.

500 г свеклы 500 g Zuckerrüben
2 яблока 2 Äpfel
2 свежих огурца 2 frische Gurke
75 г зеленого лука 75 g Frühlingszwiebeln
2 яйца 2 Eier
100 г сметаны 100 g saure Sahne
Соль, сахар и уксус по вкусу Salz, Zucker und Essig nach Geschmack

Отварить свеклу, не очищенную от кожицы. Man kocht Rüben, nicht geschält. Затем очистить, натереть на терке с мелкими отверстиями, залить кипятком, добавить кусочек черного хлеба и поставить на одни сутки в прохладное место. Dann sauber, Rost mit kleinen Löchern, mit kochendem Wasser füllen, fügen Sie eine Scheibe Schwarzbrot und legte an einem Tag an einem kühlen Ort. После чего процедить и заправить настой по вкусу солью, сахаром, уксусом, положить в него яблоки, очищенные от кожицы, и нарезанные ломтиками свежие огурцы, измельченный зеленый лук и рубленые яйца. Dann abtropfen lassen und füllen Sie die Infusion mit Salz, Zucker abschmecken, Essig, steckte es in Äpfel geschält, und Gurken, gehackten Frühlingszwiebeln und gehacktem Ei. Подать со сметаной и мелко нарезанной зеленью. Serviert mit saurer Sahne und gehackten Kräutern.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Sektion Rezepte Vorspeise: kalte Suppen Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact