Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Biscuit Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Pizza, Kuchen, Crumpet: Teig

Бисквит Biscuit

10 яиц, 200 г муки (1,5 ст.), 1 ст. 10 Eier, 200 Gramm Mehl (1,5 st.), 1 EL. сахара, ванилин. Zucker, Vanille.

10 яиц 10 Eier
200 г муки (1,5 ст.) 200 g Mehl (1,5 st.)
1 ст. 1 EL. сахара Zucker
ванилин Vanille

Желтки растереть с сахаром, пока масса не поднимется втрое. Eigelb Pfund Zucker, bis die Mischung steigt das Dreifache. Белки взбить в крепкую пену, осторожно добавить в желтки 1/3 белков, перемешать, добавить ванилин и муку, после остальной белок. Whip den Weißen zu einem festen Schaum, vorsichtig das Eigelb 1 / 3 Eiweiß, rühren, Vanille und Mehl hinzufügen, nach dem Rest des Proteins. Все хорошенько вымесить, влить в глубокий противень, смазанный сливочным маслом. Alle durchkneten, gießen Sie in eine tiefe Backform mit Butter einfetten. Печь 20-30 мин. Ofen für 20-30 Minuten. при 200° С. Бисквит выложить на мягкую подставку или сито. bei 200 ° C Biscuit lag auf einem weichen, stehen, oder ein Sieb.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Sektion Rezepte Pizza, Kuchen, Crumpet: Teig Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact