News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Огурцы в огуречно-яблочном соке Cucumbers in cucumber-apple juiceОгурцы бланшируют, укладывают в трехлитровые банки и трехкратно заливают кипящим рассолом. Cucumbers blanch, put in a three-liter jar and pour the boiling brine thrice. После третьей заливки закатывают. After the third roll their fill.Огурцы бланшируют, укладывают в трехлитровые банки и трехкратно заливают кипящим рассолом. Cucumbers blanch, put in a three-liter jar and pour the boiling brine thrice. После третьей заливки закатывают. After the third roll their fill. Раствор заливки готовят из переросших огурчиков и яблок-падалицы. Solution prepared from casting outgrown cucumbers and apples, windfalls. Сок из огурцов и яблок отделяют через соковыжималку. Juice of cucumbers and apples are separated through a juicer. Для раствора смешать 1 л сока, огурцов, 1 л сока яблок и 100 г сахара. For the solution mix 1 liter of juice, cucumber, 1 liter of apple juice and 100 g of sugar. Специи класть не нужно, огурцы получаются замечательного вкуса. Spices do not need to put, cucumbers make wonderful taste. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |