News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Десертные томаты Dessert tomatoesДля маринада — 1 ч. ложку соли, 3 ч. ложки сахара, 1—2 лавровых листка, 2—3 горошины черного перца. For the marinade - 1 tea spoon of salt, 3 teaspoons of sugar, 1-2 bay leaf, 2-3 pea black pepper.Для маринада — 1 ч. ложку соли, 3 ч. ложки сахара, 1—2 лавровых листка, 2—3 горошины черного перца, 3—4 шт. For the marinade - 1 tea spoon of salt, 3 teaspoons of sugar, 1-2 bay leaf, 2-3 pea black pepper, 3-4 pc. гвоздики, корица. cloves, cinnamon. Заливаем все это 0,5 л воды и кипятим 3 мин, охлаждаем, процеживаем, добавляем 3 ст. Fill all of this 0,5 liter water and boil 3 minutes, cool, filter, add 3 tbsp. ложки 6 %-ного уксуса и 1 ч. ложку желатина (растворенного, как для желе). spoons 6% vinegar and 1 tea spoon of gelatine (dissolved, as for jelly). В литровую банку вливаем 1 ст. In a quart jar pouring 1 tbsp. ложку подсолнечного масла, кладем 2 лавровых листа, 3 горошины черного перца, чисто вымытые порезанные на дольки томаты, а сверху — ломтик репчатого лука. spoonful of sunflower oil, place 2 bay leaves, 3 pea black pepper, washed clean cut into slices tomatoes, and top - a slice of onion. Заливаем маринадом. Fill the marinade. Затем закрываем банки крышками и стерилизуем 5—10 мин. Then close the jar and sterilize 5-10 min. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |