Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Tomatoes in own juice Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: помидоры Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: tomatoes

Томаты в собственном соку Tomatoes in own juice

Чтобы получить сок, перезрелые томаты варим в кастрюле, пока не отойдет кожура. To get the juice, ripe tomatoes cook in a saucepan until it goes away peel.

Чтобы получить сок, перезрелые томаты варим в кастрюле, пока не отойдет кожура. To get the juice, ripe tomatoes cook in a saucepan until it goes away peel. Затем, охладив, протираем деревянной ложкой через дуршлаг, тщательно размешиваем, заливаем в банки, куда кладем и вымытые томаты, пастеризуем. Then, to cool and rub through a colander with a wooden spoon, stir thoroughly, fill in the banks where we place and washed tomatoes, flash pasteurization. При пастеризации кастрюлю можно накрыть крышкой, на которую хорошо положить плотную тряпку, чтобы по во¬можности выровнять внутри кастрюли температуру. When pasteurization pot can cover, which is well put thick cloth to in ¬ opportunity to align the temperature inside the pot. После этого банки закатываем. Then banks rolls. Соль и специи лучше не класть: пусть томаты сохраняют естественный вкус и аромат. Salt and spices are best not put: let the tomatoes retain the natural taste and aroma. Однако можно завязать в марлевую салфетку гвоздику, перец, корицу и опустить в сок, пока он варится, а потом вытащить. However, you can engage in gauze cloves, pepper, cinnamon and put them into the juice until it boils, and then pull out.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: помидоры Section Recipes blanks: tomatoes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Italian peeled tomatoes|peeled tomatoes|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact