News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Томаты в собственном соку Tomatoes in own juiceЧтобы получить сок, перезрелые томаты варим в кастрюле, пока не отойдет кожура. To get the juice, ripe tomatoes cook in a saucepan until it goes away peel.Чтобы получить сок, перезрелые томаты варим в кастрюле, пока не отойдет кожура. To get the juice, ripe tomatoes cook in a saucepan until it goes away peel. Затем, охладив, протираем деревянной ложкой через дуршлаг, тщательно размешиваем, заливаем в банки, куда кладем и вымытые томаты, пастеризуем. Then, to cool and rub through a colander with a wooden spoon, stir thoroughly, fill in the banks where we place and washed tomatoes, flash pasteurization. При пастеризации кастрюлю можно накрыть крышкой, на которую хорошо положить плотную тряпку, чтобы по во¬можности выровнять внутри кастрюли температуру. When pasteurization pot can cover, which is well put thick cloth to in ¬ opportunity to align the temperature inside the pot. После этого банки закатываем. Then banks rolls. Соль и специи лучше не класть: пусть томаты сохраняют естественный вкус и аромат. Salt and spices are best not put: let the tomatoes retain the natural taste and aroma. Однако можно завязать в марлевую салфетку гвоздику, перец, корицу и опустить в сок, пока он варится, а потом вытащить. However, you can engage in gauze cloves, pepper, cinnamon and put them into the juice until it boils, and then pull out. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Italian peeled tomatoes|peeled tomatoes|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |