Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Cucumbers in brine Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: огурцы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: cucumbers

Огурцы в собственном соку Cucumbers in brine

Необходимо два вида огурцов: одни мелкие - для посола, другие крупные, перезрелые (только не кислые) - для пюре. Should be two types of cucumbers: one small - for salting, and other large, ripe (not sour) - to puree.

Необходимо два вида огурцов: одни мелкие - для посола, другие крупные, перезрелые (только не кислые) - для пюре. Should be two types of cucumbers: one small - for salting, and other large, ripe (not sour) - to puree.

Крупные огурцы пропустить через мясорубку в отдельную посуду. Large cucumbers pass through a meat grinder in a separate bowl.
Огурцы должны быть вымытыми, но сухими (иначе закиснут). Cucumbers should be washed, but dry (otherwise sour). На дно сухой 3х-литровой банки положить часть листа хрена, листья черной смородины, укроп (можно использовать и зонтики укропа с семенами), листья вишни и два-три зубчика чеснока (лучше порезать). At the bottom of a dry 3-liter cans to put part of the leaf of horseradish, black currant leaves, dill (you can use umbrellas with fennel seeds), leaves of cherry and two or three cloves of garlic (best cut). Зелень должна покрывать дно банки. Greens should cover the bottom of the banks. На зелень положить одну столовую ложку соли (не йодированной!) чуть-чуть с горкой. On the greens put a tablespoon of salt (not iodized!) A little bit of a slide.

Затем уложить пюре, и в него поместить мелкие огурцы с таким расчетом, чтобы пюре и огурцы заполняли полбанки. Then put mashed potatoes, and it put small cucumbers in such a way to mash and cucumber filled polbanki. Затем в один слой положить ту же зелень, что перечислена, а сверху опять столовую ложку соли. Then put one layer of the same greens that is listed as the top again, a tablespoon of salt. Затем снова пюре и мелкие огурцы. Then, puree, and small cucumbers. Пюре должно покрывать огурцы полностью. Puree cucumbers must cover completely. Затем сверху снова - зелень (укроп, чеснок, листья смородины, вишни). Then on top again - greens (dill, garlic, leaves of blackberry, cherry). Лист хрена должен лежать сверху - он не дает зарождаться плесени. List horseradish should lie on top - it does not originate from mold. Сверху зелени положить третью (и последнюю) столовую ложку соли. Over the green to put the third (and last) a tablespoon of salt. Банка закрыть пластмассовой крышкой. Bank to close the plastic lid. Лучше сделать банку немного неполной, чтобы было место для брожения. It is better to make the bank a bit incomplete, so that was a place for fermentation.

К весне огурцы могут немного закиснуть, но их можно реанимировать, поместив в свежий раствор (3 столовые ложки сахара на 1 литр воды). By the spring of cucumbers can be a bit sour, but they can revive, putting in a fresh solution (3 tablespoons sugar in 1 liter of water). Огурцы получаются душистые, нежные. Cucumbers are obtained fragrant, delicate. Пюре можно использовать в салаты или на рассольник. Puree can be used in salads or on rossolnik.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: огурцы Section Recipes blanks: cucumbers Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact