News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Тыквенный сок Pumpkin juiceТыкву очистить от семян и кожуры, порезать на небольшие куски, сложить в кастрюлю и залить водой. Pumpkin cleaned of seeds and peel, cut into small pieces, combine in a saucepan and cover with water.Тыкву очистить от семян и кожуры, порезать на небольшие куски, сложить в кастрюлю и залить водой, чтобы тыква была закрыта. Pumpkin cleaned of seeds and peel, cut into small pieces, combine in a saucepan and add water to pumpkin was closed. Варить до мягкости. Boil until soft. Сахар добавить по вкусу, это зависит от величины и сорта тыквы, но примерно стакан на пятилитровую кастрюлю. Add sugar to taste, it depends on the size and variety of pumpkin, but about a cup of five-liter pot. Снять с огня и еще теплую массу взбить миксером, Добавить по вкусу сок лимона или лимонную кислоту, можно яблочный уксус. Remove from heat and still warm, a lot of whip with a mixer, Add to taste lemon juice or citric acid, can apple vinegar. Если сок густой, можно разбавить кипяченой водой. If the juice is thick and can be diluted with boiled water. В случае заготовок на зиму увеличить количество сахара и кислоты и, прогрев трехлитровую банку минут 30, законсервировать. In the case of blanks for the winter to increase the amount of sugar and acid, and warming up three-liter jar minutes 30, to conserve. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Variety of pumpkin juice||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |